Airco oplossingen voor elke situatie

  •  Professionele plaatsing en onderhoud van airco en aircosystemen over gans West- & Oost-Vlaanderen.
  • Drie functies in één: koelen, warmen, ventileren.
  • Zowel inbouw als opbouw.
  • Breed in assortiment: wand- & plafondmodellen, cassettes, airconditioners van het split-unit type, de VRF-systemen, luchtgordijnen enz.
  • Met (split airco’s) of zonder buitenunit (monoblock airco’s).
  • Voor quasi alle residentiële, commerciële en industriële omgevingen: wonen, werken, produceren, ontspannen, verzorgen, …

De airco toestellen van Mitsubishi Electric hebben een ruim assortiment inbouw en opbouw

De airco’s van Mitsubishi Electric zorgen voor optimale koeling of verwarming, verdelen de gefilterde lucht mooi over de ganse ruimte, zijn heel stil, bestaan uit duurzaam materiaal en gekend voor hun zuinig karakter. Er is een ruime keuze aan types en uitvoeringen, passend bij iedere behoefte en elke huisstijl.

Soorten airconditioning

Vaste aircotoestellen nemen zoals de term zegt een vaste plaats in hoog of laag aan de wand, op de vloer (console airco), aan het plafond of discreet ingewerkt dankzij een deels verlaagd plafond bijvoorbeeld (cassette airco). Winkels, horecazaken, kantoren en thuiskantoren in Brugge en omgeving maken veelvuldig gebruik van laatstgenoemde optie. De zogenaamde VRF airco’s zijn ideaal voor grotere kantoorruimten of voor het koelen/verwarmen van 5 ruimtes en meer.

Mobiele aircotoestellen zijn verplaatsbaar waardoor opeenvolgend verschillende ruimtes aan de beurt kunnen komen. Mobiele airco’s brengen geen installatie- noch onderhoudskosten met zich.

Feestje of evenement in het vooruitzicht? Mobiele koelaanhangwagen huren bij rr cooling brengt dé oplossing

Verhuur van koelaanhangwagens over gans West-Vlaanderen en gedeelte van Oost-Vlaanderen. Zie gelijknamige pagina.