Airco oplossingen in regio Maldegem dewelke meest aangewezen zijn want iedere situatie is weer anders

  •  Professionele plaatsing en onderhoud van airco en aircosystemen Maldegem en het Meetjesland.
  • Drie functies in één: koelen, warmen, ventileren.
  • Zowel inbouw als opbouw.
  • Breed in assortiment: wand- & plafondmodellen, cassettes, airconditioners van het split-unit type, de VRF-systemen, luchtgordijnen enz.
  • Met buitenunit (split airco’s) of zonder buitenunit (monoblock airco’s).
  • Voor quasi alle residentiële, commerciële en industriële omgevingen in de regio Maldegem : wonen, werken, produceren, ontspannen, verzorgen, …

De airco inbouw en opbouwtoestellen van Mitsubishi Electric in Maldegem hebben een ruim assortiment en kennen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding

De airco’s van Mitsubishi Electric zorgen in Maldegem en omgeving voor optimale koeling of verwarming, verdelen de gefilterde lucht mooi over de ganse ruimte, zijn heel stil, bestaan uit duurzaam materiaal en gekend voor hun zuinig karakter. Er is een ruime keuze aan types en uitvoeringen, passend bij iedere behoefte en elke huisstijl.

Soorten airconditioning in Maldegem

Vaste aircotoestellen nemen zoals de term zegt een vaste plaats in hoog of laag aan de wand, op de vloer (console airco), aan het plafond of discreet ingewerkt dankzij een deels verlaagd plafond bijvoorbeeld (cassette airco). Winkels, horecazaken, kantoren en thuiskantoren in Maldegem en omgeving maken veelvuldig gebruik van laatstgenoemde optie. De zogenaamde VRF airco’s zijn ideaal voor grotere kantoorruimten of voor het koelen/verwarmen van 5 ruimtes en meer.

Mobiele aircotoestellen zijn verplaatsbaar waardoor opeenvolgend verschillende ruimtes aan de beurt kunnen komen. Mobiele airco’s brengen geen installatie- noch onderhoudskosten met zich.

Airco, klimatisatie en ventilatie in functie van optimaler leefkwaliteit, ook in Maldegem

Voor eventuele renovatiepremies verwijzen we naar de betreffende pagina van de website van Maldegem.

Feestje of evenement in het vooruitzicht? Mobiele koelaanhangwagen huren bij rr cooling brengt dé oplossing

Verhuur van koelaanhangwagens over gans West-Vlaanderen en gedeelte van Oost-Vlaanderen. Zie gelijknamige pagina.