Airco systemen & airco toestellen plaatsen voor koelen, warmen & ventileren met of zonder buitenunit

  • Airco: vakkundige plaatsing van alle airco systemen.
  • Onze airco’s vervullen drie functies in één: koelen, warmen, ventileren.
  • Airco toestellen naargelang de situatie & de smaak: inbouw of opbouw.
  • Breed in assortiment: wand- & plafondmodellen, cassettes, airconditioners van het split-unit type, de VRF-systemen, luchtgordijnen enz. Kortom: voor elke omstandigheid, specifieke behoefte en voorkeur is er een oplossing.
  • Met buitenunit (split airco’s) of zonder buitenunit (monoblock airco’s).
  • Ook voor meerdere lokalen die dan afzonderlijk instelbaar zijn.
  • Airco systemen voor quasi alle residentiële, commerciële en industriële omgevingen: wonen, werken, produceren, ontspannen, …
  • Aircotoestellen van topkwaliteit  en met design allures.

Airco opbouwtoestellen & inbouwtoestellen van Mitsubishi Electric met een goede verhouding in prijs en kwaliteit

De airco’s van Mitsubishi Electric zorgen voor optimale koeling of verwarming, verdelen de gefilterde lucht mooi over de ganse ruimte, zijn heel stil, bestaan uit duurzaam materiaal en staan gekend voor hun zuinig karakter. Er is een ruime keuze aan types en uitvoeringen, passend bij elke huisstijl en met de juiste dimensionering.

Soorten airconditioning

Vaste aircotoestellen nemen zoals de term zegt een vaste plaats in hoog of laag aan de wand, op de vloer (console airco), aan het plafond of discreet ingewerkt dankzij een deels verlaagd plafond bijvoorbeeld (cassette airco). Winkels, horecazaken, showrooms, kantoren en thuiskantoren maken veelvuldig gebruik van deze laatste optie. De zogenaamde VRF airco’s zijn ideaal voor grotere kantoorruimten of voor het koelen/verwarmen van 5 ruimtes en meer.

Mobiele aircotoestellen zijn verplaatsbaar waardoor opeenvolgend verschillende ruimtes aan de beurt kunnen komen. Mobiele airco’s brengen geen installatie- noch onderhoudskosten met zich en hebben geen buitenunit.

Airconditioning, klimaatregeling en ventilatie in functie te staan van de allerbeste leefkwaliteit.

Voor eventuele renovatiepremies verwijzen we naar de premiezoeker.