Warmtepomp als belangrijke vorm van hernieuwbare energie: de meest geschikte warmtepomp naargelang de energiebehoeften en de technische mogelijkheden

  • Professionele plaatsing van warmtepompen over West- & Oost-Vlaanderen voor residentiële en niet-residentiële gebouwen.
  • Warmte halen uit de buitenlucht,  de grond of het grondwater.
  • Toepassingen: verwarming, bijverwarming, sanitair warm water (sww), airco.
  • Compatibel met zonnepanelen of klassieke verwarmingsketel. Ook voor renovaties kan in vele gevallen een warmtepomp geïntegreerd worden in het bestaande verwarmingssysteem.

De warmtepompen van Mitsubishi Electric excelleren in kwaliteit, vormgeving en geruisloosheid

Mitsubishi Electric heeft voor ieder type gebouw en voor elke specifieke situatie een oplossing in hernieuwbare energie. De warmtepompen van onze hofleverancier kenmerken zich door: zuinigheid, comfort in bediening, compact en eigentijds design, overal toepasbaar.

Soorten warmtepompen

Lucht/lucht warmtepomp: met externe unit die buitenlucht aantrekt, deze opwarmt en langs een binnenunit de ruimte binnenbrengt. Interessante optie ter vervanging van elektrische verwarming bij afwezigheid van een centraal systeem of ingeval van kleinere en goed geïsoleerde entiteiten. Kan ook toegepast worden voor koeling.

Lucht/water warmtepomp: omgevingslucht wordt omgezet in warm water voor cv of sww. De oplossing geldt als volwaardig alternatief voor de traditionele verwarmingsketel. Aansluiting op bestaande verwarmingstoestellen is doorgaans eenvoudig te realiseren.