Airco Zulte: plaatsen van systemen & toestellen voor koelen, warmen & ventileren met of zonder buitenunit

We plaatsen airco in Zulte, met name systemen & toestellen die volledig opgaan in uw interieur, kantoor of handelszaak en die in 3 richtingen klimatiseren: ↘, ↗, ↻, met of zonder buitenunit. Onze oplossingen zijn gericht op maatwerk, kwalitatieve toestellen, professionele plaatsing, piekfijne afwerking. Te warm, te koud, behoefte aan verse lucht? Contacteer RR Cooling, op de hoogte van al wat nieuw is in HVAC.

  • Gediplomeerd airco installateur met vakkundige plaatsers van alle aircosystemen en andere klimaatregeling.
  • Onze airco’s vervullen dus drie functies in één: koelen, warmen, ventileren.
  • Airco toestellen naargelang de situatie & de smaak: inbouw of opbouw.
  • Breed in assortiment: wand- & plafondmodellen, cassettes, airconditioners van het split-unit type, de VRF-systemen, luchtgordijnen enz. Kortom: voor elke omstandigheid, specifieke behoefte en voorkeur bedenken we een oplossing.
  • Met buitenunit (split airco’s) of zonder buitenunit (monoblock airco’s).
  • Ook voor meerdere lokalen die dan afzonderlijk instelbaar zijn.
  • Airco systemen voor quasi alle residentiële, commerciële en industriële omgevingen: wonen, werken, produceren, ontspannen, …
  • Aircotoestellen van topkwaliteit en met design allures.

De airco’s die wij plaatsen, hebben bovendien de reputatie fluisterstil te zijn

Airco opbouwtoestellen & inbouwtoestellen te Zulte van Mitsubishi Electric met een goede verhouding in prijs en kwaliteit

De aircotoestellen van Mitsubishi Electric te Zulte genieten een stevige reputatie. Het merk staat zonder meer aan de top wat technologie en laag verbruik betreft. Ze zorgen voor optimale koeling of verwarming, verdelen mooi gelijkmatig de verse lucht over de ganse ruimte, zijn heel stil, bestaan uit duurzaam materiaal en staan gekend om hun zuinig karakter. Er is een ruime keuze aan types en uitvoeringen, passend bij elke huisstijl en volgens de juiste capaciteit.

Airco integreren in de woning, het kantoor, de praktijk of de winkel gebeurt tegenwoordig in alle discretie, zowel wat opbouw als inbouw betreft.

Daar waar mogelijk wordt ook meer en meer geopteerd voor inbouw airco te Zulte. De opties bij nieuwbouw bijvoorbeeld zijn talrijk en het plan van de architect heeft daar op geanticipeerd . Er bestaan horizontale en verticale airco units voor binnen alsook cassette-unit airco’s met forse capaciteit om in de plafonds te integreren.

Voor bestaande situaties gaat inbouw niet altijd en overal. Tegenwoordig kennen ook de airco opbouwmodellen een strak design en gaan ze compleet op in het interieur. En er bestaan manieren om opbouw deels of volledig te werken mits wat schrijnwerk op maat.

Airco Zulte: 3 functies in één: verkoelen, verwarmen, ventileren

De huidige airco’s kunnen zowel koelenverwarmen als lucht verversen. Ze werken stil, zuinig, mooi gelijkmatig en zorgen in elk seizoen voor een behaaglijk klimaat. Daarom is de berekening van de capaciteit belangrijk, mede in functie van de energiekosten. Hoe lager, hoe beter. De nieuwe generatie airco’s worden aangestuurd via app waarbij tevens kan gedifferentieerd worden: de living op 20 en de slaapkamer op 16 bijvoorbeeld.

Airco met enkel binnenunit of airco met binnen- en buitenunit, kortweg split-airco genoemd

Airco units voor binnen heten ofwel wandmodellen, plafondmodellen, vloermodellen. In die zin is onderscheid te maken tussen wandairco, plafondairco, vloerairco te Zulte. Daarnaast bestaan er de kanaal- en cassettemodellen die zich naadloos laten inbouwen.

Airco buitenunits trekken de warme lucht naar buiten, koelen die af via een warmtewisselaar, sturen de afgekoelde en gezuiverde lucht vervolgens terug naar binnen. Meerdere binnenunits kunnen aangesloten worden op één en dezelfde buitenunit. Dit zijn multi-split airco’s. De nieuwste airco’s met externe unit blijken binnenskamers zo goed als geruisloos.
Vaste airco zonder buitenunit of monoblock airco in Zulte wordt van luchttoevoer en -afvoer voorzien via roosters die uitgeven op de buitenkant van de gevel. Doordat in deze gevallen de compressor in het binnentoestel zit, maakt dit type airconditioning iets meer lawaai. Hetzelfde geldt voor mobiele airco’s.

 

Airco met warmtepomp in Zulte

Airco met warmtepomp te Zulte gecombineerd, staat gekend als het perfecte huwelijk. Airco zet warme lucht om in koude lucht; de warmtepomp doet het omgekeerde en warmt op. Hier worden gewoonlijk de lucht/lucht warmtepomp of de lucht/water warmtepompen ingezet. De voordelen van airco met warmtepomp in Zulte zijn: grote besparing op energie, heel wat meer vermogen en direct genot. De airco moet geen 2 uren aanliggen om resultaat van te voelen.
De zogenaamde VRF systemen zijn interessant voor grotere volumes en situaties waar meerdere lokalen op aangesloten zijn en verschillende temperaturen vragen. De VRF airco’s kunnen koelen, verwarmen, ventileren en voor sanitair warm water zorgen. Ook in deze markt is Mitsubishi de koploper.

Airco’s van Mitsubishi zijn krachtig, fluisterstil, onverwoestbaar & komen met een eigentijds design voor de dag.

Airco’s van Mitsubishi Electric in Zulte hebben een stevige reputatie. Deze is verdiend op basis van een hele resem onmisbare kwaliteiten. De producten komen krachtig voor de dag en draaien bijzonder stil. Het design werd in de loop der jaren alsmaar verfijnder. De keuzemogelijkheden zitten goed. Er zijn aircotoestellen beschikbaar voor alle situaties en behoeften. Tenslotte staat zoals gezegd Mitsubishi aan te top wat technologie en laag verbruik betreft.

 

De klimatisatie oplossingen van RR Cooling zijn: studie, ontwerp, realisatie, integratie.

De knowhow en ervaring van RR cooling maakt dat zowel kleine als grote projecten kunnen aangenomen worden. De eigen studiedienst zorgt voor een logisch concept dat haalbaar, betaalbaar en volledig is. De professionele airco installatie in Zulte gebeurt door eigen techniekers die goed opgeleid en klantgericht voor de dag komen. Ze zijn thuis in alle toepassingen waaronder vloerverwarming, zonnepanelen, cv, ventilatie, industriële koeling. De dienst na verkoop krijgt een score van 10 op 10.